Kategorier
Arkitekt

Arkitekt skapar lekfull design i Stockholm

Arkitekter i Stockholm kan skapa de mest fantastiska miljöer både för barn och vuxna. Den egna tanken formas till verklighet tillsammans med en arkitekt.

Den nya förskolan var fortfarande på planeringsstadiet. Det var en privat verksamhet, så det var Bea som fick ta hand om det hela. Erfarenheter fanns inte alls och hon kände sig stressad. Det var tvunget att bli bra, och hon behövde försäkra sig om att byggföretaget var bra och använde miljövänliga metoder.

Men innan hon kom dit var hon tvungen att göra allt förarbete. Se vilka tillstånd hon behövde och en massa mer. Det gamla huset hon köpt var i stort behov av fix och väggar behövde rivas. När hon skulle hitta en designer kom en arkitektfirma i Stockholm upp. De kunde ge henne den hjälp hon behövde.

Arkitekt som förstod barn

En kille vid namn William, som jobbade som arkitekt i Stockholm, kom veckan efter för att diskutera ombyggnaden med Bea. Det märktes att han gjort ritningar för barnmiljöer tidigare. Det var en fröjd att lyssna på honom. Väggar skulle slås ut för att skapa större kök och matsal samt göra ett större rum för aktiviteter som alla gjorde tillsammans.

Innan han gav sig iväg gav Bea honom ritningarna över huset. Han skulle kontrollera så att väggarna inte var bärande bland annat. Samt använda ritningarna när de skickade in ansökan om bygglov för väggarna de skulle riva. William behövde göra en ritning som även den skulle skickas in när Bea godkänt. Nu äntligen var de igång och Bea kunde knappt bärga sig. Hör av dig till en arkitektbyrå via denna hemsida: arkitektstockholm.biz