Kategorier
Måleri

Låt en målerifirma i Stockholm hjälpa er

Lägenheten har blivit drabbad av översvämning med efterföljande vattenskada. Ni ska göra en del arbete själva men mycket behöver ni hjälp med. Låt en målerifirma i Stockholm hjälpa er.

Det enda ni behöver nu är att få tag i ett måleriföretag i Stockholm som kan bistå er med den sista delen av renoveringen. Ni har gjort mycket arbete på lägenheten själva och sedan har både rörmokare och annan expertis varit inblandad. Ni fick efter julledigheten en stor vattenskada i halva lägenheten. Det blev översvämning i grannens lägenhet och vattnet tog sig in till er, vilket gjorde att det blev ganska så stora skador. Men nu är i alla fall det mesta redan åtgärdat. Det som behövs är någon som kan komma och hjälpa er med den sista biten, nämligen att måla om.

En målerifirma har expertis

Ni kollar runt efter olika målerifirmor i stan som skulle kunna hjälpa er att få färdigt det sista. Det är ju visserligen bara målandet kvar, vilket ni skulle kunna göra själva. Men ingen av er känner sig speciellt haj på det här med att måla, vilket gör att ni vill leja bort den biten till någon annan som har större kunskap och erfarenhet. Det är nämligen kök och hall som ska målas och ni vet inte om det till exempel krävs någon specifik färg när det är kök som ska målas. Ett måleriföretag i Stockholm kommer hem till er och gör färdigt det sista med renoveringen. Målningen blev kanon och ni är supernöjda.