Kategorier
Måleri

Lämna in dina möbler på lackering i Stockholm

Istället för att köpa nya möbler när de gamla blivit skavda och nötta i färgen, så kan du lämna in dem för en lackering i Stockholm. På det sättet så behöver du inte köpa nytt lika ofta.

Många utav oss vill värna om vår planet och den miljö vi lever i. Att även kunna spara in på pengar är ju också bra. Genom att handla mer second hand och att låta saker cirkulera istället för att hela tiden handla nya saker, skapar vi bättre förutsättningar för vår planet.
Har du möbler hemma som du gärna skulle vilja slänga på tippen? Har färgen blivit nött och har märken uppstått på fler och fler ställen? Istället för att slänga och köpa nya möbler kan du renovera dina redan befintliga möbler, till exempel genom att lämna in dem på lackering.

Spara pengar – låt lackering göra dina möbler som nya

När man lämnar in sina möbler och andra saker på lackering får man tillbaka en möbel som ser ut precis som ny. På lackeringen behandlas ytan och slipas innan den sedan målas, antingen med spray eller pensel. Kanske kan du välja en helt ny färg på din gamla byrå när den ändå ska lackeras om? Att lackera saker i hemmet blir som att få hem helt nya möbler eller skåpsluckor, utan att för den sakens skull behöva köpa nytt. Med lackering håller dina gamla möbler och inredningsprylar mycket längre och du slipper lägga ut pengar på nya saker. Win-win för både dig och miljön. Läs mer om lackering på denna sajt: https://www.lackeringstockholm.se/